Het team

Achter de deskundige instructeurs staat natuurlijk nog een heel team klaar.

Zo is er iemand die na de training, wanneer er tijd is voor wat ontspanning, je kan voorzien van een drankje. Ook zijn we actief op Social media denk hierbij aan Instagram en Facebook.

Hondeninstructeur Martijn

Martijn

Hondeninstructeur & Ervaringsdeskundige

Hallo ik ben Martijn en samen met Ferdi hebben wij HondenServiceZeeland opgericht. Dat hebben wij inmiddels uitgebreid met een mooie webwinkel erbij DierenvriendNL. Sinds kort zijn wij ook van start gegaan met een fysieke Dierenvriend winkel in Vlissingen Walstraat 87.
Door de start van privé lessen en het geweldige resultaat in de relatie van de Baas met de hond kreeg ik het veel drukker dan verwacht. Door alle positieve reacties is de tijd aangebroken voor uitbreiding dus vandaar Hondencentrum Zeeland.

Deborah Hondeninstructrice

Deborah

Hondeninstructrice & Ervaringsdeskundige.

Mijn naam is Deborah. Ik ben moeder van 3 kinderen en trotse eigenaar van 2 prachtige kleine viervoeters Seppe en Zora. Van jongs af aan opgegroeid tussen de Duitse herders die mijn ouders fokte. Dus van jongs af aan de kennis meegekregen over de communicatie en het gedrag tussen hond en mens. Deze kennis wil ik graag met jullie delen om een mooie band te creëren tussen de relatie ”baas/hond” en ”hond/baas”.Door de start van privé lessen en het geweldige resultaat tussen de relatie van de Baas met de hond kreeg ik het veel drukker dan verwacht. Door alles positieve reacties is de tijd aangebroken voor uitbreiding dus vandaar Hondencentrum Zeeland.

Veroniek

Social Media Creator

Hi allemaal! Mijn naam is Veroniek. Ik heb samen met mijn man een prachtige dochter en een guitige viervoeter met de naam Nero. Naast mijn eigen bedrijf werk ik ook nog in de zorg.

In mijn spaarzame vrije tijd geniet ik van de leuke activiteiten op de sociale media.
Het is begonnen met zo af en toe wat leuke foto’s. En nu help ik graag Hondencentrum Zeeland op weg naar een mooi platform.

Ik zal regelmatig aanwezig zijn om de mooiste foto’s en filmpjes te maken van alle leuke Dierenvrienden die komen trainen. 

Manon

Barmedewerkster

Hallo ik ben Manon,

Ik doe bardienst op maandagavond. Ik zocht een leuke bezigheidstherapie, ervaring met bardiensten heb ik en voorzie ik de klanten van een heerlijk drankje naar keuze en luister ik naar de ervaringen van jullie. Zelf hou ik ook zeker van een wijntje. Maar wat ik vooral leuk vindt is de mensen lekker amuseren en gezellig een praatje maken. Ondertussen kijken we gezellig naar de lessen.

Medewerker, Stagiair & Vrijwilliger

Lijkt het jou ook leuk om stagiair, vrijwilliger of medewerker te worden? Vul het contactformulier in en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Op de pagina downloads kun je ons SBB-certificaat bekijken. Hierdoor ben je verzekerd van een goede stageplek & leermeester.

Omdat wij nauw samenwerken met DierenvriendNL is het mogelijk om eenvoudig aan een tweede stageplaats te komen.

Deze zijn divers. We hebben natuurlijk de leukere taken: spelen & knuffelen met de honden, het gedrag herkennen, trainen en helpen bij het ophalen & wegbrengen. Opruimen & schoonhouden van het veld & benodigdheden en het uit je comfortzone treden, horen ook bij het vak.

We hebben twee soorten vrijwilligers:

1. De mensen die graag de handen uit de mouwen steken en ons actief meehelpen bij de dagelijkse taken.

2. Mensen bij wie het leven soms wat moeilijker gaat. Zij zijn voornamelijk passief aanwezig en werken aan hun eigen herstel.

Lijkt het jou leuk om vrijwilliger te worden? Dan kun je het sollicitatieformulier invullen. We zijn best streng betreft de selectie. Dat is niet persoonlijk; we willen gewoon een goede match hebben met de honden. De honden staan bij ons echt bovenaan.

Voor bepaalde functies hebben we vaste krachten. De eventuele vacatures voor deze functies worden altijd eerst intern besproken. Zo hebben onze vrijwilligers & stagiaires voorrang op externe kandidaten.